Inscholing

18 januari verschijnt bij Gelling Uitgeverij mijn boek “Faciliteren als Tweede Beroep” – omgaan met veranderingen in gemeenschappen en organisaties. In dit boek verduidelijk ik een ander paradigma voor intentionele veranderingen. Het nieuwe paradigma omvat het bestaande paradigma – beheersmatige verandering – en voegt er een nieuwe dimensie aan toe: omgaan met u zelf, opdrachtgevers en groepen. In veel gevallen kunnen we ons zelf als “change agent” buiten het te veranderen systeem houden. Echter, in toenemende mate, krijgen we niet de veranderingen die we wensen. Door ons zelf als onderdeel van het te veranderen systeem te beschouwen, openen we nieuwe mogelijkheden om te veranderen. Hoe doet u dat? Daarover gaat deze metapraxis.

De benadering is voor veel mensen in eerste instantie lastig te begrijpen. Daarom organiseren we inscholingen bij dit boek. Meer hierover kan je lezen op de website http://www.faciliteren-als-tweede-beroep.nl

Prins Alexanderlaan 1a
2912 AJ Nieuwerkerk aan den IJssel
(vijf minuten lopen van spoorwegstation Nieuwerkerk a/d IJssel)

Heb je interesse? Laat het mij weten via webformulier, of geef je op via dit fax formulier: Fax Faciliteren als Tweede Beroep.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *