"What goes on simply happens of itself (tzu-jan) without either push or pull, since every push is also a pull and every pull a push, as in using a steering wheel. This is, then, a transactional view of the world, for as there is no buying without selling, and vice versa, there is no environment without organisms, and vice versa."

mind@work heeft zich gespecialiseerd in het bereiken van

beslist beter besluiten

Hulpmiddel (M)GDR = (Mobile) Group Decision Rooom Wat? Hoe? Waarom?

Moderatiemethode met computers, is een UNIEKE service van mind@work. Op basis van onze jarenlange ervaring met faciliteren met behulp van computers hebben we een nieuwe versie van onze software gemaakt. Deze is sinds begin 2005 als een werkende versie van minds2gather op internet te gebruiken. Op deze manier hopen we besluitvorming beter en sneller te maken. Deelnemers kunnen met hun eigen computer mee doen!. (Tijdelijk buiten gebruik: Voor een voorbeeld: klik op de knop 'Brainstorm').

Wat is het? de software minds2gather - of het recent in samenwerking met TeamSupport ontwikkelde Teamsupport - maakt het mogelijk om over ťťn of meerdere vragen tegelijkertijd te brainstormen via computers en een netwerk. De ideeŽn kunnen worden afgedrukt op labels en door de deelnemers worden geclusterd. De clustertitels samen met eventuele aanvullingen en scores kunnen worden ingebracht. De ideeŽn hebben allemaal een eigen nummer en via dit nummer kunnen de ideeŽn aan de clusters worden toegewezen. Hierna kan een rapportage worden gemaakt

Hoe werkt het?
Presentatie 'hoe werkt mind@work' Neem contact met ons op.

We begeleiden je bij de opzet van de sessie. Als facilitator kan je de teksten altijd aanpassen.
- Laat de deelnemers brainstormen. - Klik op 'afdrukken' om de invoer af te drukken op je (lokale) printer. Dat kan met drie op een pagina of op voorgestanste Euro+Forms. Die kan je ook bij ons kopen.
- Laat de deelnemers clusteren en neem de clusternamen en nummers over in minds2gather
- Voeg eventuele opmerkingen en evalutie toe
- Maak het rapport en geef aan ons door dat de sessie beŽindigd is. We sluiten de sessie

Wat kost het? Helemaal niets. Maar er is wel een addertje onder het gras: je moet eerst een training hebben doorlopen. Niet omdat de techniek zo lastig is, maar omdat het een heel andere methode is. Neem contact met ons op via de pagina contact .

Voorbeeld van een scherm