Spelen met vuur / Playing with fire

Een workshop over leiderschap (“spelen met buur”) bracht me op het idee dat vuur maken en leiderschap samenhangen. De legende van Prometheus (stal het vuur van de goden en gaf het aan de mensen; werd er voor gestraft) geeft de dubbelzinnigheid aan. De workshop is een ontwikkeling in het kader van BeleidsRegie.

Making fire and leadership are connected. I made this observation when preparing a workshop on “Playing with fire”. The Prometheus legend shows how being inventive can be punished by the Gods. The workshop is part of our cycle on Directing Policies.

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.