Help een kind naar school

Ine laat weten:
“Acres of Mercy mag nu donaties werven nog 9 dagen op de site http://www.globalgiving.org. Een heel zeer interessant nieuw fenomeen, lees het stukje onderaan uit de Washington Post, hoe dit werkt. Je kunt doorklikken op `Give now` en gewoon je credit card trekken. (Detail: de foto’s van Nguluni op de site van “Globalgiving” zijn van mij). Ik sta garant voor de integriteit en doeltreffendheid van dit project.” Het project moet ook aantonen binnen 10 dagen 50 donaties te krijgen, dus help mee!

Give Now

This entry was posted in Actie, Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.