Faciliteren als Tweede Beroep

Op woensdag 18 januari 2012 verscheen het boek “Faciliteren als Tweede Beroep – Omgaan met Veranderen” bij Gelling . Het boek is aan Daria Ofman uitgereikt. Voor meer informatie over de uitreiking en het boek: bezoek de web site Faciliteren als Tweede Beroep.

Rondom het boek worden inscholingsdagen georganiseerd. Het boek en de bijbehorende scholing zorgen er beide voor dat u in staat bent om met anderen binnen een gegeven situatie optimale resultaten te behalen en dat de betrokkenen op adequate wijze met elkaar en de beschikbare hulpbronnen omgaan. Immers, bij problemen waarbij meer dan vijf mensen betrokken zijn bestaat tachtig procent van de oplossing uit de manier waarop de gegeven situatie wordt geaccepteerd, benaderd, begrensd of begrepen. Het boek en de bijkomende scholing gaan hier diep op in. De kosten van deze inscholingsdagen bedragen 225 euro, exlusief BTW, inclusief boek. Meer informatie staat (klik) hier.

This entry was posted in Faciliteren, Kunstmest voor faciliteren, metapraxis, Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.