Introducing facilitation.guru

I have accepted the position of facilitation.guru. Open all our hours for your question on facilitating groups, events and change. I cannot make life easier, but lighter must be attainable. Please visit the page facilitation-guru

About Jan Lelie

Jan Lelie faciliteert veranderingsprocessen, bijeenkomsten en workshops. Hij is de vader van twee - volwassen - kinderen. Hij heeft het certificaat Certfied Professional Facilitator van de International Association of Facilitators. Hij iis afgestudeerd in Bedrijfskunde (Informatica) en Natuurkunde (experimenteel, Biofysica). Hij ondersteunt de professionele ontwikkeling van het faciliteren als één van de oprichters van de stichting IAF-Benelux en de vereniging IAF-Netherlands
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.