Welke toekomst zie je voor faciliteren?

Mogelijk-heden….

Op vrijdag 18 januari aanstaande organiseer ik – op eigen initiatief – een Open Space over de toekomst van het faciliteren – in Rijswijk, (en daarmee bedoel ik de plaats van samenkomst).

De belangrijkste stappen van faciliteren zijn voorbereiden, voorbereiden en voorbereiden. Technisch, inhoudelijk en spiritueel.

Welke toekomst zie jij voor jezelf? Voor je collega’s? Welke richtingen, keuzes hebben we ten aanzien faciliteren, van technieken tot en met transitiemanagement? Je bent van harte uitgenodigd en mag ook zelf iemand uitnodigen, op voorwaarde dat je ook zelf komt.

Opbrengst: door meer inzicht in de toekomst van het faciliteren, kan je je er beter op kunnen voorbereiden en daardoor je klanten, deelnemers en het universum beter van dienst zijn.

Tijd: Inloop vanaf 13.00, we beginnen rond 13.30.

Opgeven: stuur me een mail, janlelie@mindatwork.nl

Plaats: Bedrijfsverzamelgebouw De Compagnie Geestbrugkade 32 en 35 2281 CX Rijswijk, https://bvgdecompagnie.nl/.

Kosten: die delen we.

About Lelie Jan

Met diversiteit kom je verder, wanneer je elkaar beter begrijpt.  Jan Lelie kan helpen. Ik faciliteer besluitvorming met behulp van mijn mind@work methode. Sommigen noemen het agile, anderen lean of serious play. Het zit er allemaal in. Daarnaast geef ik workshops en master classes aan professionals die zelf beter willen faciliteren.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.