Waar staat u?

Terug naar Oegstgeest, de gemeente waarin van 1975 – 1977 een kleine 2 jaar gewoond heb. Voor de gemeente Oegstgeest en Smart Urban Space een pilot ontwikkeld om met burgers het gevoel van veiligheid onder woorden te krijgen. Geen lukraak gebruik van technologie en ook geen beleid op basis van cijfertjes: hoe pak je dat aan. Een beeld van de bijeenkomst:

In samenwerking met Henri Haarmans, 2Facilitate4BestResuls en Wendy Meijer, uw organisaties in beweging, ontwikkelde ik een draaiboek met een opstelling, “Waar staat u ten opzichte van veiligheid” en pseuso-quotes: “wat zegt deze persoon over veiligheid in Oegstgeest”. De evaluatie ging met behulp van “Waar zet u uw geld op in?”. Deelnemers kregen briefjes van 50, 100 en 250 “Oegstgeester Patagons”. Al met al een succesvolle eerste “proof of concept”.

Waar zet u uw geld op in 2

About Lelie Jan

Met diversiteit kom je verder, wanneer je elkaar beter begrijpt.  Jan Lelie kan helpen. Ik faciliteer besluitvorming met behulp van mijn mind@work methode. Sommigen noemen het agile, anderen lean of serious play. Het zit er allemaal in. Daarnaast geef ik workshops en master classes aan professionals die zelf beter willen faciliteren.
This entry was posted in Gemeenschap, Opstelling, Samenleving, Veiligheid, vergaderator and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.