LogoVisual

mind@work is gevraagd om LogoVisual(tm) in Nederland te introduceren en ondersteunen. Logovisual levert methoden, technieken en materialen voor bijeenkomsten. Ze zijn gebaseerd op het beter gebruiken van de al om aanwezige white boards. Tot voor een paar jaar brachten we de “MagNotes”: gekleurde vormen in diverse formaten, beschrijfbaar met white board markers en even eenvoudig te wissen. Al jarenlang verkopen we deze materialen, maar door internet bestellen de meesten ze rechtstreeks in Engeland.

Logovisual MG_1960-298x223Nu levert LogoVisual ook op maat gemaakte klant specifieke naadloze en randloze white boards. Omdat het gebaseerd is op “tegels”, die eenvoudig zijn samen te stellen, blijft deze oplossing voor uw vergaderruimte betaalbaar. Behalve de traditionele witte borden, zijn nu andere tinten en kleuren mogelijk, zoals de hier getoonde “metallic”. Ook kunnen de borden voorzien worden van een klant en/of ruimtespecifieke opdruk. In een vergaderzaal of ontvangstruimte kan het een watermerk van uw organisatie zijn. In de ruimte van verkopers een bord met de voortgang van prospect, orders en klanten. Voor een andere klant werd een levensgrote boom als achtergrond besteld.

custom-shaped-dry-wipe-boards-3-220x298 Daarnaast zijn andere vormen mogelijk. Het kan gaan om draagbare of verrijdbare borden. Borden om de opstelling en tactiek van uw (voetbal) team te schetsen; borden voor 6sigma projecten, om visueel de status door te geven van uw bedrijfsverbetering. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Neem geheel vrijblijvend contact met me op via e-mail: logovisual@mindatwork.nl of http://www.logovisual.nl of ga direct naar http://www.logovisual.com

About Lelie Jan

Met diversiteit kom je verder, wanneer je elkaar beter begrijpt.  Jan Lelie kan helpen. Ik faciliteer besluitvorming met behulp van mijn mind@work methode. Sommigen noemen het agile, anderen lean of serious play. Het zit er allemaal in. Daarnaast geef ik workshops en master classes aan professionals die zelf beter willen faciliteren.
This entry was posted in Faciliteren, LogoVisual and tagged . Bookmark the permalink.