Weer een VOF

Hoera! (English see later)

Met ingang van 1 juli 2019 gaan Godard van Randwijck en Jan Lelie weer verder als vennootschap onder firma. Naast het faciliteren en katalyseren van groepsbesluitvormingsprocessen, gaan we weer software ontwikkeling doen voor zowel onszelf als voor specifieke bedrijfsprocessen.

Godard woont en werkt vanuit Italië, mind@work blijft zelf gevestigd in Nederland.

mind@work is in 1998 opgericht door Godard en mij. Aanvankelijk brachten we methoden en technieken voor faciliteren en software voor computer ondersteund vergaderen – mind2gather – en andere software. Indertijd als twee eenmanszaken. Na zijn verhuizing naar Italië hadden we steeds minder samen te doen en besloten we de VOF op te heffen. Nu, zo’n 10 jaar later gaan we weer samen verder.

English: after a period of about 10 years Godard van Randwijck and Jan Lelie decided to join forces again. After Godard moved to Italy we decided to our own ways. Now we feel the need to work together again.

We’ll deliver facilitation services, training in facilitation and software for improving group decision making processes and more general software,

About Lelie Jan

Met diversiteit kom je verder, wanneer je elkaar beter begrijpt.  Jan Lelie kan helpen. Ik faciliteer besluitvorming met behulp van mijn mind@work methode. Sommigen noemen het agile, anderen lean of serious play. Het zit er allemaal in. Daarnaast geef ik workshops en master classes aan professionals die zelf beter willen faciliteren.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.