mind@work training op zee

mind@work biedt een unieke benadering voor het faciliteren van groepen en katalyseren van veranderingen. Ga met ons in zee! Dat kan voor de eerste keer van vrijdag 30 augustus t/m zondag 1 september. We varen op het schip Nova Cura, waarschijnlijk vanuit Harlingen.

Jan Lelie
Jan Lelie legt het nog een keer uit …

Aan boord is naast Jan Lelie ook Judith de Bruijn. Jan – Faciliteren als Tweede Beroep – weet alles van omgaan met groepen; Judith – Hooggeëerd Publiek -, biedt haar ervaring aan professionals. De twee kennen elkaar al jaren en hebben eerder met elkaar trainingen gegeven.

We stellen het programma samen op basis van de wensen van de deelnemers. Gedurende de training maken we gebruik van “wat er is”, om met elkaar tot inzicht te komen. Na afloop heb je concrete toepassingen tot je beschikking om in je eigen situatie in te grijpen.

Heb je zin? Neem contact op met janlelie@mindatwork.nl Je ontvangt dan in ieder geval het boek “Faciliteren zonder Omwegen”.

Over de kosten: we delen de kosten en daarnaast betaal je een fee afhankelijk van je draagkracht en mogelijkheden. Kan je een en ander via je organisatie laten betalen? Denk dan in de orde van 1200 euro (ex btw). We geven een “niet goed – geld terug” garantie (behalve dan van de logistieke kosten).

About Lelie Jan

Met diversiteit kom je verder, wanneer je elkaar beter begrijpt.  Jan Lelie kan helpen. Ik faciliteer besluitvorming met behulp van mijn mind@work methode. Sommigen noemen het agile, anderen lean of serious play. Het zit er allemaal in. Daarnaast geef ik workshops en master classes aan professionals die zelf beter willen faciliteren.
This entry was posted in Faciliteren, Uncategorized, Workshop and tagged , . Bookmark the permalink.